Ingrediënten

125 g speculaaskoekjes
40 g boter
50 ml water
1 citroen
1 zakje vanillesuiker
3 gelatine lepeltjes
4 eetlepels suiker
100 g kwark
250 ml room

  • Verkruimel de speculaaskoekjes en meng ze met de gesmolten boter. Druk dit op de bodem van de vorm.
  • Week de gelatineblaadjes ongeveer 10 minuten in koud water.
  • Meng de kwark met het sap van de citroen.
  • Smelt de suiker in het water op een zacht vuurtje. Voeg vervolgens de geweekte gelatineblaadjes toe.
  • Voeg het suikermengsel bij het kwarkmengsel en roer goed.
  • Klop de room op en vouw die onder het kwarkmengsel.
  • Giet over de speculaasbodem en laat minstens 6 uur opstijven in de koelkast.
Show me some love en tag me bij jouw gebak op sociale media. 
♡

YOU MIGHT ALSO LIKE